Onze Diensten

Hieronder vind u een overzicht van diensten die wij aanbieden. Mocht u andere wensen hebbben, laat het ons weten en wij schakelen de juiste mensen in om u te helpen. Amsterdam Jachtbouw heeft zich gespecialiseerd in het opnieuw opbouwen van oude reddingsloepen en vissersboten en de conversie van diesel aangedreven boten naar elektrisch aangedreven vaartuigen.

Elektrische Voortstuwing
Green Marine Motors heeft, onder andere, in samenwerking met Amsterdam Jachtbouw een motor ontwikkeld die uiterst zuinig is zonder in te boeten op de performance. De motor wordt gebouwd in Duitsland en alle toebehoren zijn de beste te verkrijgen in de markt. Als u ook graag de stilte wilt tijdens het varen, neem dan snel contact met ons op zo dat u het zelf kunt ervaren

Onderwaterschip
Het alternatief voor antifouling met respect voor het milieu. Naast de gebruikelijke mogelijkheden om uw onderwaterschip te beschermen tegen aangroei kan Amsterdam Jachtbouw u ook de wrap van Finsulate aanbieden. Dit hoogst innovatieve product beschermt uw onderwaterschip beter en langer dan elke andere antifouling zonder dat deze belastend is voor het milieu.

Stalling bij SLOEPzzz
Vanaf de winter 2017/2018 bieden wij onze klanten winterstalling aan. Uw boot komt dan in de zorgzame handen van Menno van der Zwaag en van mijzelf. Wij zorgen ervoor dat uw boot aan het begin van het voorjaar weer helemaal klaar is voor gebruik. Wanneer u in de tussentijd zaken aan uw boot gedaan wilt hebben kan Amsterdam Jachtbouw dit voor u verzorgen.

Refit en Timmerwerken | Volledige Refit
Amsterdam Jachtbouw is gespecialiseerd in het, volledig van de grond af aan, opbouwen van sloepen. Onze ervaring komt voort uit de reddingsloepen maar ondertussen hebben wij al een groot aantal andere schepen van een nieuw interieur voorzien. Amsterdam Jachtbouw werkt samen met de beste leveranciers om uw droom werkelijkheid te maken.Refit en Timmerwerken | Timmerwerken
Bij Amsterdam Jachtbouw kunt u terecht voor alle interieur- en exterieurbouw. WIj helpen u uw visie te verwezenlijken. Bent u de kleur van het interieur af of wilt u nu eindelijk een echt mooie vloer in uw boot? Amsterdam Jachtbouw regelt het voor u. Geen snel kistje van triplex maar solide gebouwde elementen verstevigd met Polyester/Epoxy en glasvezel. Zo kunt u ervan op aan dat uw boot en interieur lang goed en mooi blijft.

Schilderwerken
Voor schilderwerken groot en klein, bij Amsterdam Jachtbouw moet u zijn. Is uw romp dof geworden? Vaak kan oppoetsen van de oude laklaag al tot prachtige resultaten leiden. Als dit niet meer werkt of Als u een andere kleur wilt. Wij adviseren u graag. Naast het lakken van het exterieur van uw boot kunnen wij ook de nodige aandacht besteden aan het interieur. Of het nu gaat om polyester, staal of hout. Amsterdam Jachtbouw heeft de kennis in huis om uw boot weer helemaal strak te krijgen

Schadeherstel
Een kleine botsing met de kade of een andere boot leidt vaak tot lelijke schade aan uw boot. Deze schades kunnen er zo ernstig uitzien dat een oplossing ver weg lijkt. Toch zijn deze schades in veel gevallen vrij gemakkelijk te herstellen. Als u vragen heeft over uw schade, neem dan even contact met ons op via de mail en stuur een duidelijke foto van uw schade mee. Vaak kunnen wij hiermee al een vrij aardige inschatting maken van de kosten van herstel.

Eigen projecten
Amsterdam Jachtbouw (ver)bouwt ook haar eigen sloepen en vissersbootjes. In de regel zijn dit boten tussen de 6 en 8,5 meter welke wij volledig casco maken alvorens we deze weer als nieuw maken. Wij gebruiken alleen de beste onderdelen en wij maken nagenoeg al onze boten elektrisch zodat deze klaar zijn voor de toekomst. Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Inkoop en verkoop
Wij kopen, wanneer de kans zich voordoet prachtige sloepen en boten op in heel Europa. In de meeste gevallen gebruiken wij het casco en bouwen deze volledig opnieuw op maar het is ook mogelijk dat wij een sloep / boot zoeken die specifiek aan al uw wensen voldoet. Heeft u altijd al van die ene sloep gedroomd? Amsterdam Jachtbouw helpt u hem vinden en regelt alles zodat u binnen no-time op uw droomsloep vaart!Wanneer u bijzondere verzoeken heeft of als u een vraag wilt stellen dan kunt u ons het beste even een email sturen of het onderstaande formulier invullen. Wanneer wij u zelf niet kunnen helpen brengen wij u graag in contact met een partij die dat wel kan.