Onze Projecten

Amsterdam Jachtbouw voltooid vele projecten per jaar. Een deel van deze projecten worden uitgevoerd in opdracht van onze klanten en een deel doen wij in eigen beheer. Elk jaar koopt Amsterdam Jachtbouw een aantal casco sloepen en boten en knapt deze van onder tot boven in het geheel op. Klik op onderstaande projecten om een beeld te vormen van onze werkzaamheden

Zero

ZERO

Een elektrisch aangedreven Harding sloep, volledig opnieuw ingebouwd.

Meer

OLYMPIËR

De Olympiër is een voormalige enclosed lifeboat afkomstig van een olieplatform in de Noordzee. Wij hebben deze boot gestript en volledig opnieuw opgebouwd naar de wensen van de klant.

Meer

ZERO2 | In Progress

De ZERO2 is een project welke wij in de winter van 2017/2018 zullen aanvangen. Het betreft een Harding type RS en doet erg denken aan een spiegelsloep. De sloep is in Noorwegen gebruikt als vissersboot en wij zullen hem volledig opnieuw gaan opbouwen als een elektrische gezinsboot met een groot bereik.

Harding MCB28 | ombouw naar elektrisch

Steeds vaker mogen wij voor particulieren de oude dieselmotor vervangen door een elektrisch exemplaar. Voor deze Harding van 3m breed en 8 meter lang gebruiken wij de Green Marine 5kW motor die ruimschoots voldoet. De ombouw werd gerealiseerd in één week tijd inclusief het vervangen van het gehele 12V circuit.

Meer

El Jefe

El Jefe is een voormalige polyester reddingsboot uit de eind jaren 70. Voor de klant maken wij een volledig nieuwe polyester vloer, een motorkist en een stuurkast. Op verzoek lakken we de gehele binnenkant in de grijze huiskleur van Amsterdam Jachtbouw!

Meer

Defender

Defender is een voormalige enclosed lifeboat welke na dienst te hebben gedaan op een tanker omgebouwd is tot woonboot in Noorwegen. De boot is geimporteerd door Lifeboat import Amsterdam en in opdracht van de klant hebben wij deze voorzien van een nieuwe zelflozende vloer, een nieuwe motorkist en stuurconsole en hebben wij de motor en toebehoren aangesloten.

Meer